West Virginia

View listings

Realigro.rs je prvi svetski pretraživač nekretnina gde možete da pronađete oglase za prodaju kuća u West Virginia

Некретнина за продају у Вест Виргиниа

Западна Вирџинија је федерална држава Сједињених Америчких Држава, која се налази у региону Аппалацхиан, у источним Сједињеним Државама. Главни град је Цхарлестон.

Границе Виргинију на југоистоку, Кентуцки на југозападу, Охио на сјеверозападу, Пеннсилваниа на сјеверу и Мариланд на сјевероистоку.

Америчко тржиште некретнина до сада је добро прошло у 2018. години са продавцима који су имали користи у већини држава. Генерално, постоји потражња за више некретнина на западу. Недавни порески закони повећали су плате за многе Американце. Многим државама очајнички су потребне јефтиније некретнине на тржишту, умјесто некретнина средње класе.

Ако сте заинтересовани за куповину новог имања у Западној Вирџинији, ово је тренутак да предузмете акцију. Иако је то конкурентно тржиште у већини подручја, каматне стопе су најниже и требало би тако дуго остати. Стручњаци за некретнине предвиђају да ће каматне стопе на хипотеку порасти до краја 2018. године, што би могло довести до пада тржишта некретнина у различитим државама.

Нове некретнине на продају у Западној Вирџинији стављене су на тржиште у областима Цхарлестон, Хунтингтон и Паркерсбург у фебруару.

Пошто се статус тржишта некретнина у Западној Вирџинији често поклапа са добрим перформансама тржишта рада, добро је размотрити и ове факторе.

Ове године побољшање тржишта рада у Западној Вирџинији изгледа обећавајуће. Остварен је раст од 0,4%. Већина ових нових радних мјеста била је у сектору за слободно вријеме и угоститељство, али иу комерцијалним, транспортним и јавним услугама.

Моргантовн је био један од првих градова који је имао велику потражњу за некретнинама за продају у Западној Виргинији као резултат економског пада земље. Истраживање је Моргантовн сврстало у десет најбољих малих градова за пословање.

Градови као што је Фаирмоунт били су успјешни јер су били једно од најстабилнијих тржишта некретнина у земљи.

Још један одличан пример растуће економије и тржишта некретнина у Западној Вирџинији је тржиште некретнина у Чарлстону.

Процијењена вриједност некретнина за продају у Западној Вирџинији повећала се за 1,1% у прошлој години. Очекује се да ће тржиште некретнина порасти на 3,6% до 2019. године. Са побољшањем тржишта некретнина широм земље, стручњаци вјерују да ће чак и тржиште некретнина у Западној Вирџинији бити добро током 2018. године.

Mapa, kretanje cena i statistika
No real estate match the specified search parameters!
Mapa, kretanje cena i statistika
 
 
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB